Arkiv mned: august 2011

ehm ja, ka skal eg si da ?

27.aug.2011 @ 09:52 i Blogg 0 kommentarer

vet det er dårlig med blogging av oss men ! SURPRISE vi skal nemig ha en "må gjøre video" sammen med mina ♥ så den kommer ut på henne blogg som du finner med å trykke på navnet hennes, min blogg og denne bloggen ♥ såeee, den kommer i løpet av uken som kommer ... og etter det kommer det til å bli bedre blogging av oss !

 

- vilde

forslag til bloggnavn?

10.aug.2011 @ 19:13 i Blogg 16 kommentarer

Hei du! Jeg prøvde å komme meg innpå den andre bloggen min (den som jeg har alene), men det gikk ikke... Noe som betyr at jeg må lage ny. Probleme mitt er at jeg er tom for bloggnavn, vil gjerne ha noe med navnet mitt å gjøre (IDA). har du noen forslag?

så blir det ipod blogging idag

10.aug.2011 @ 09:48 i Blogg 2 kommentarer

Heihei puser! En av oss kommer sikkert med et innlegg til senere ;) Vilde drar i morgen og jeg drar på fredag, begge kommer tilbake på søndag. Kanskje vi kan få noen til å gjesteblogge? - Ida. legger med et fint bilde av en fin neseape:

planer for dagen

08.aug.2011 @ 10:57 i Blogg 0 kommentarer

heei♥ mine planer for dagen er 

 

- vildei'm back !

08.aug.2011 @ 10:27 i Blogg 0 kommentarer

sorry for lite blogging .... har vært opptatt hver dag.. reist til byen, hytten og vært med vennern ♥

men etter sommeren blir det vartfal fult blogging.. men kommer til å blogge men bare ikke fult så mye som etter sommeren ♥

på torsdag skal eg på stavanger cup ! gleder meg ! så blir nok ikke blogging fra meg 11-14 med mindre jeg blogger fra mobilen min hehe ♥

snakkes <3

random bilde i know

- vildefordi jeg er så sprek

06.aug.2011 @ 20:50 i Blogg 1 kommentar

Hei alle søte lesere! Jeg og Vilde vet at vi har vært dårlige til å blogge i det siste. Men som Vilde sier så skal vi sjerpe oss som faen! Videobloggen (svar på spørsmålsrunden) kommer når skolen starter, men bare fortsett å sende inn spørsmål. Vi skal satse på flere videoblogger utover så, stay turned! Nå skal jeg spise pizza og siden jeg er så sprek i dag skal jeg jogge senere i kveld!

 

Hva har du gjort på i sommer? 

hits